Apa milih kita?


Pabrik

Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co.,Ltd. dumunung ing Ninghai, Ningbo, Zhejiang, China lan jembaré 2000 m2.

OEM & ODM

OEM lan ODM didhukung. Lan ana wektu garansi 1 taun.

Sertifikat

Kejabi pabrik kita pass audit BSCI, kita uga aplikasi paten kanggo sawetara model kita.

Babagan awake dhewe

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrik sing dumunung ing Ningbo, Zhejiang, China. Saiki, kita fokus ing perabotan kemah, kalebu kursi kemah, bangku, meja lipat, rak gantung lan kasur.

Rincian
babagan
News
  • Akhire mangsa adhem liwati. Iku nyenengake kanggo nyingkirake penjara mangsa ing omah lan mbebasake awake dhewe ing njaba. Ayo golek papan sing apik lan nelpon kanca-kanca ing akhir minggu sing cerah.......

    2004-2022
  • Aku isih kelingan nalika isih pramuka, tarub kuwi abot lan angel gaweane. Tendhane ora kenceng utawa kuku angel didandani. Ing cendhak, iku ora gampang kanggo nyiyapake tarub;

    1203-2022
  • Kasur marching tradisional digawe saka kain kanvas, sing kuwat, awet, ambegan lan gampang kotor. Saiki amben marching wis apik lan kain wis direnovasi.

    1203-2022