FAQ


Apa aku bisa ngirim barang saka supplier liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

ya wis.

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?
ya wis.

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
ya wis.

Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

Sertifikat adhedhasar standar EN581; laporan tes REACH; Laporan Tes CPSIA


Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
50 wong.

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?
ya wis.

Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?
58 km

Ing endi pabrik sampeyan?
Ninghai, Ningbo, Zhejiang, China

Yen OEM ditrima?

ya wis.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?
ya wis. Kita bakal mbalekaken biaya sampel sawise nampa pesenan resmi.

Apa MOQ sampeyan?

1000 pcs.


Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Produsen.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Biasane, 30 dina.


Suwene wektu babar pisan?

12 sasi


Apa sampeyan lulus audit BSCI?

ya wis.