Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe


NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka bagean saka Pabrik Produk Logam Ninghai Jipeng sing diadegake ing 2012.


Ing wiwitan taun 2021, NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD diadegake lan kabeh bisnis ruangan dipindhah saka Pabrik Produk Logam Ninghai Jipeng menyang perusahaan anyar iki.


Kanggo nyukupi panjaluk sing akeh pelanggan lan nggayuh target penjualan taun iki, NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO.,LTD pindhah menyang pabrik sing luwih gedhe ing pungkasan taun 2021.



Saiki NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD dumunung ing Ninghai, Ningbo, Zhejiang, China lan jembaré 2000 m.2. Apa maneh, kita lulus audit BSCI.


We gawé camping Furnitur, kalebukursi camping, meja camping, camping cot, bangku camping lan rak camping. Kabeh produk digawe saka alloy aluminium entheng, lan padha cilik nalika lempitan, kang trep banget kanggo aktivitas outdoor, kayata camping, piknik, fishing.

Kejabi pabrik kita pass audit BSCI, kita uga aplikasi paten kanggo sawetara model kita. Apa maneh, sawetara model lulus tes sing relevan sing dibutuhake pasar Eropa lan Amerika, kalebu standar EN581, REACH lan CPSIA.


Sajrone produksi, mesin pukulan, pompa udara, paku keling udara, pemangkas benang lan mesin jahit digunakake.

Amarga bobot entheng lan ukuran cilik, akeh perusahaan pengiriman surat sing kasengsem karo produk kita. Saiki, pasar utama kita yaiku Korea lan Jepang. Lan kita uga ngembangake pasar Eropa lan Amerika. Asil dodolan ing 2021 tekan 4 yuta USD.


OEM lan ODM didhukung. Lan ana wektu garansi 1 taun.

Kita melu akeh pameran domestik lan bakal menyang luar negeri kanggo pameran manca sanalika virus ora edan.