Kursi Camp Lulus Test EN581
  • Kursi Camp Lulus Test EN581 - 0 Kursi Camp Lulus Test EN581 - 0
  • Kursi Camp Lulus Test EN581 - 1 Kursi Camp Lulus Test EN581 - 1
  • Kursi Camp Lulus Test EN581 - 2 Kursi Camp Lulus Test EN581 - 2
  • Kursi Camp Lulus Test EN581 - 3 Kursi Camp Lulus Test EN581 - 3
  • Kursi Camp Lulus Test EN581 - 4 Kursi Camp Lulus Test EN581 - 4

Kursi Camp Lulus Test EN581

Kursi Camp Lulus Tes EN581 iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Camp Kursi Lulus EN581 Test Pambuka

Kajaba lulus tes EN581, Camp Chair Passed EN581 Test uga tundhuk karo REACH, sing mbuktekake model iki kuat lan ora mbebayani, lan minangka pilihan sing apik kanggo pasar Eropa. Kajaba iku, nduweni 2 dhuwur opsional. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Kursi Kemah Lulus Parameter Uji EN581 (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-F-L

Ukuran tas

33,5x14x11cm

Ukuran unfolded

53x51x51/65cm

Bobot

1,12 kg

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Dhiameter sikil

Ukuran 13 mm x 1,5 mm

Dhiameter kutub mburi

Ukuran 13 mm x 1,5 mm

Dhiameter kutub tengah

Φ15mm x 1.2mm

Diameter kabel kejut

3 mm

CPSIA

manut

REACH

manut

EN 581 Standar

manut


3.Camp Kursi Lulus EN581 Test Details


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan ing antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Kursi Camp Lulus Tes EN581, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, China, Murah, Rega Murah, CE, Digawe ing China, Paling Anyar, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.