Camping Cot karo 2 Heights Pilihan
  • Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 0 Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 0
  • Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 1 Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 1
  • Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 2 Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 2
  • Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 3 Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 3
  • Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 4 Camping Cot karo 2 Heights Pilihan - 4

Camping Cot karo 2 Heights Pilihan

Kasur Camping kanthi 2 Dhuwur Pilihan iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Camping Cot karo 2 Pilihan Heights Pambuka

Iki Camping Cot karo 2 Pilihan Dhuwur wis 2 dhuwur opsional. Yen suket ing sakubenge dhuwur utawa banyu jero, sampeyan bisa milih masang sikil tambahan kanggo nggawe cot luwih dhuwur. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Camping Cot karo 2 Pilihan Dhuwur Parameter (Spesifikasi)

Model#

C-3A

Ukuran tas

52x16x16cm

Ukuran unfolded

190x67x20/40cm

Bobot

2,86kg

Loading bobot

≤150kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter kutub

Φ18mm x 1.2mm,Φ26mmx1.2mm

Diameter sikil tambahan

Ukuran 16mm x 1.2mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Camping Cot karo 2 Details Heights Pilihan


4. Babagan Urutan

MOQ

500 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan ing antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: Camping Cot karo 2 Dhuwur Pilihan, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.