Ngarep > Produk > Camping Cot > Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang

Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok perabot kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Camping Cot kanthi Mekanisme Instalasi Gampang. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang bisa gampang diinstal malah dening bocah. Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang digawe saka aluminium alloy, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo ngirim mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Camping Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!