Ngarep > Produk > Camping Tabel lan Kursi Kit

Camping Tabel lan Kursi Kit

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok perabot kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Meja Kemah lan Kit Kursi. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Camping Tabel lan Kursi Kit model anyar lan dirancang kanggo aktivitas ruangan. Ana 2 kursi lan 1 meja ing 1 tas gawan, sing nggawe tur luwih trep. Kabeh mau digawe saka paduan aluminium, entheng lan cilik nalika dilipat, gampang digawa lan cocog kanggo kiriman surat. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Kita Camping Tabel lan Kursi Kit cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Camping Tabel lan Kursi Kit produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Camping Tabel lan Kursi Kit saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!