Camping Tabel disambungake dening Shock Cord
  • Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 0 Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 0
  • Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 1 Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 1
  • Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 2 Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 2
  • Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 3 Camping Tabel disambungake dening Shock Cord - 3

Camping Tabel disambungake dening Shock Cord

Tabel Camping sing Disambungake dening Shock Cord iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Camping Tabel disambungake dening Shock Cord Pambuka

Iki Tabel Camping Disambungake dening Shock Cord minangka varian saka model Meja Piknik Lipat Ringan # ZL. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Camping Table Disambungake dening Shock Cord Parameter (Spesifikasi)

Model#

ZL-V1

Ukuran tas

57x15x6 cm

Ukuran unfolded

56x40x41cm

Bobot

1,66kg

Loading bobot

≤25kg

Bahan rangka

6061 paduan aluminium penerbangan

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter kutub

8x10mmx1.2mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Camping Tabel disambungake dening Details kabel Shock


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.




Panas Tags: Camping Table Disambungake dening Shock Cord, Produsen, Suppliers, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk