Ngarep > Produk > Camping Tabel > Camping Tabel karo Aluminium Alloy lumahing

Camping Tabel karo Aluminium Alloy lumahing

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok furnitur kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Meja Camping kanthi Permukaan Aluminium Alloy. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Meja Camping iki kanthi Permukaan Aluminium Alloy bisa nahan barang kanthi mantep lan bobote luwih abot. Tabel Camping kita karo Aluminium Alloy lumahing digawe saka aluminium alloy, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo pangiriman mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Tabel Camping kita karo Aluminium Alloy lumahing cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Camping Tabel karo Aluminium Alloy lumahing produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Camping Tabel karo Aluminium Alloy lumahing saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!