Ngarep > Produk > Camping Tabel > Camping Tabel karo lumahing kain

Camping Tabel karo lumahing kain

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok furnitur kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Meja Camping kanthi Permukaan Kain. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Biaya Camping Table karo lumahing kain luwih murah tinimbang karo lumahing aluminium kang ndadekake competitive. Tabel Camping kita karo lumahing kain digawe saka alloy aluminium, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo kirim mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Tabel Camping kita karo lumahing kain cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Camping Tabel karo lumahing kain produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Camping Tabel karo lumahing kain saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!