Ngarep > Produk > Camping Cot > Kompetitif Camping Cot

Kompetitif Camping Cot

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok perabot kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Cot Camping Competitive. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Struktur sing gampang nyuda biaya Cot Camping Competitive iki lan dadi kompetitif. Cots Camping Competitive kita digawe saka alloy aluminium, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo kirim mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Cots Camping Competitive kita cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Kompetitif Camping Cot produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Kompetitif Camping Cot saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!