Trep Camping Tabel lan Kursi Set
  • Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 0 Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 0
  • Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 1 Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 1
  • Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 2 Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 2
  • Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 3 Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 3
  • Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 4 Trep Camping Tabel lan Kursi Set - 4

Trep Camping Tabel lan Kursi Set

Set Meja lan Kursi Kemah sing Nyaman iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Trep Camping Tabel lan Kursi Set Pambuka

Set Meja lan Kursi Kemah sing Trep iki minangka barang anyar. Sing adol trep amarga 2 kursi kemah lan 1 meja kemah dadi 1 tas. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan, iku cocok banget kanggo pangiriman mail.


2. Parameter Set Meja lan Kursi Kemah (Spesifikasi)

Model#

TZ-YZ

Ukuran tas

68x20x12cm

Kursi ukuran unfolded

55x50x68 cm

Ukuran meja sing ora dilipat

62,5x42x42cm

Bobot

3.18kgs (1kg/kursi, 1.18kg/meja)

Loading bobot

≤20kg (meja), ≤120kg (kursi)

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

sutra shantung

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Trep Camping Tabel lan Kursi Set Details


4. Babagan Urutan

MOQ

500 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Set Meja lan Kursi Camping Trep, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk