Ngarep > Produk > Kursi Camping > bangku sikil

bangku sikil

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok perabot kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Footstool. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Footstool minangka produk tambahan kanggo kursi kemah. Footstools kita digawe saka aluminium alloy, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo pangiriman mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Footstools kita cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional bangku sikil produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku bangku sikil saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!