Fun Kursi Swing Lipat
  • Fun Kursi Swing Lipat - 0 Fun Kursi Swing Lipat - 0
  • Fun Kursi Swing Lipat - 1 Fun Kursi Swing Lipat - 1
  • Fun Kursi Swing Lipat - 2 Fun Kursi Swing Lipat - 2
  • Fun Kursi Swing Lipat - 3 Fun Kursi Swing Lipat - 3

Fun Kursi Swing Lipat

Kursi Swing Lipat Fun iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fun Foldable Kursi Swing Pambuka

Kursi Ayun Lipat Fun iki minangka produk sing populer. Sampeyan bisa goyang mundur lan maju sing kebak nyenengake. Lan kuwat banget


2. Parameter Kursi Ayun Lipat Fun (Spesifikasi)

Model#

Y-YY-W

Ukuran tas

Ukuran 55x21x15cm

Ukuran unfolded

86x67x120 cm

Bobot

3,2kg

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

6061 paduan aluminium penerbangan

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

Kain oxford 600D 40 lubang / inch nilon mesh

Dhiameter sikil

Ukuran 22 mm x 2,5 mm

Dhiameter kutub mburi

Ukuran 22 mm x 3 mm

Dhiameter kutub tengah

Φ25mmx3mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3. Rincian Kursi Swing Lipat Fun


4. Babagan Urutan

MOQ

500 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan ing antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd.> ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: Kursi Swing Lipat Fun, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk