Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi
  • Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 0 Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 0
  • Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 1 Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 1
  • Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 2 Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 2
  • Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 3 Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi - 3

Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi

Footstool Length Adjustable kanggo Camping Chair iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Length Luwes Footstool kanggo Camping Kursi Pambuka

Footstool Length Adjustable kanggo Kursi Kemah iki minangka produk tambahan kanggo kursi kemah. Bisa nggawe pelanggan luwih nyaman nalika lungguh ing kursi. Lan dawane bisa diatur miturut dawa sikil pelanggan.


2. Length Adjustable Footstool kanggo Camping Parameter Kursi (Spesifikasi)

Model#

JT

Ukuran tas

46x8x6cm

Ukuran unfolded

44-75x36.5x37cm

Bobot

0,39 kg

Bahan rangka

6061 paduan aluminium penerbangan

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600D oxford, nilon mesh

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter sikil

Ukuran 13 mm x 1,5 mm

Dhiameter kutub ndhuwur

Φ10mm x 1.2mm

Dhiameter kutub tengah

Φ16mmx1.2mm, Φ 14mmx1.2mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Length Luwes Footstool kanggo rincian Camping Kursi


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan ing antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: Length Footstool Adjustable kanggo Kursi Camping, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk