Kursi Low Back karo Length luwes Sikil
  • Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 0 Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 0
  • Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 1 Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 1
  • Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 2 Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 2
  • Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 3 Kursi Low Back karo Length luwes Sikil - 3

Kursi Low Back karo Length luwes Sikil

Kursi mburi kurang kanthi sikil sing bisa diatur dawa iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Low Back Kursi karo Length luwes Sikil Pambuka

Kursi mburi ngisor kanthi sikil sing bisa diatur dawa iki minangka varian saka model Kursi Bulan Lipat Paling Populer# Y-YL-L. Adhedhasar Y-YL-L, kita ngganti sikil 4 dadi sikil luwes 4 dawa, tegese dhuwure kursi bisa diganti. Lan ukurane isih cilik sawise dilipat, bobote isih entheng, mulane uga cocog kanggo kiriman surat.


2. Kursi Low Back kanthi Parameter Kaki sing Bisa Dilarasake (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-L-A

Ukuran tas

36x13x10cm

Ukuran unfolded

54x50x63-69cm

Bobot

1 kgn

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan sarung kursi

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter sikil

Φ15mm x 1.2mm, Φ 18mm x 1.2mm

Dhiameter kutub mburi

Φ13mmx1.5mm, 12x1mm

Dhiameter kutub tengah

Ukuran 18mm x 1.2mm

Diameter kabel kejut

3 mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Kursi Low Back karo Length luwes Sikil Details


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Katentuan Pembayaran sing Disaranake

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Incoterms sing disaranake

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan ing antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Kursi Low Back karo Length Adjustable Sikil, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.