Kursi Dhuwur Paling Nyaman
  • Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 0 Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 0
  • Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 1 Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 1
  • Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 2 Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 2
  • Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 3 Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 3
  • Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 4 Kursi Dhuwur Paling Nyaman - 4

Kursi Dhuwur Paling Nyaman

Kursi mburi dhuwur sing paling nyaman iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Paling Nyaman Dhuwur Dhuwur Pambuka

Kursi mburi dhuwur sing paling nyaman iki minangka versi upgrade saka kursi rembulan dhuwur sing nyaman Y-YL-H. Kursi sing paling nyaman lan strukture yaiku sinau. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Parameter Kursi Dhuwur Paling Nyaman (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-S-H-F

Ukuran tas

Ukuran 43 x 15 x 14 cm

Ukuran unfolded

59.5x78x98 cm

Bobot

1,56kg

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan sarung kursi

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter sikil

Ukuran 18mm x 1.2mm

Dhiameter kutub mburi

Φ15mm x 1.2mm

Dhiameter kutub tengah

Φ15mm x 1.2mm

Diameter kabel kejut

3 mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3. Detail Kursi Dhuwur Paling Nyaman


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.




Panas Tags: Kursi Dhuwur Paling Nyaman, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, China, Murah, Rega Murah, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.