New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang
  • New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 0 New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 0
  • New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 1 New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 1
  • New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 2 New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 2
  • New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 3 New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang - 3

New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang

Kasur Camp Anyar kanthi Mekanisme Instalasi Gampang iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. New Camp Cot karo Gampang Instalasi Mekanisme Pambuka

Kanthi mekanisme instalasi sing gampang, New Camp Cot kanthi Mekanisme Instalasi Gampang iki bisa dipasang kanthi gampang sanajan bocah cilik. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. New Camp Cot kanthi Parameter Mekanisme Instalasi Gampang (Spesifikasi)

Model#

C-4U

Ukuran tas

45x19x19cm

Ukuran unfolded

190x64x22 cm

Bobot

2,67 kg

Loading bobot

≤150kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter kutub

Φ18mm, 16*14mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3. New Camp Cot karo Gampang Instalasi Mekanisme Details


4. Babagan Urutan

MOQ

500 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: New Camp Cot karo Mekanisme Instalasi Gampang, Produsen, Suppliers, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.