Kursi Camping Lipat Anyar
  • Kursi Camping Lipat Anyar - 0 Kursi Camping Lipat Anyar - 0
  • Kursi Camping Lipat Anyar - 1 Kursi Camping Lipat Anyar - 1
  • Kursi Camping Lipat Anyar - 2 Kursi Camping Lipat Anyar - 2
  • Kursi Camping Lipat Anyar - 3 Kursi Camping Lipat Anyar - 3

Kursi Camping Lipat Anyar

Kursi Camping Lipat Anyar iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. New Foldable Camping Kursi Pambuka

Kursi Camping Lipat Anyar iki versi upgrade saka Camp Chair Lulus EN581 Test model # Y-YL-F-L. Iku luwih gedhe tinimbang Y-YL-F-L. Lan nduweni dhuwur opsional lan luwih akeh kanthong tinimbang Y-YL-F-L.


2. Parameter Kursi Camping Lipat Anyar (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-F-H

Ukuran tas

38,5x6,5x37cm

Ukuran unfolded

59x67x68-94 cm

Bobot

2,22 kg

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Dhiameter sikil

Φ15.4x1.1mm, 18x1.2mm

Dhiameter kutub mburi

Ukuran 16mm x 1.2mm

Dhiameter kutub tengah

Φ16mm x 1.2mm, 18.5x16.2x1.2cm

Diameter kabel kejut

3 mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3. Detail Kursi Camping Lipat Anyar


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Kursi Camping Lipat Anyar, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, China, Murah, Rega Murah, CE, Digawe ing China, Paling Anyar, Merk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.