Apa bahan saka amben marching

2022-03-12

Kasur marching tradisional digawe saka kain kanvas, sing kuwat, awet, ambegan lan gampang kotor. Saiki amben marching wis apik lan kain wis direnovasi. Nanging, kanthi nggunakake akeh wong, luwih akeh wong butuh kasur marching cilik kanggo luang ruangan, kemah lan ngiringi rumah sakit. Ana liyane lan liyane varieties, kang rumiyin tresna dening wong.

Apa iku kain breathable utawa kanvas, lan apa iku kuwat utawa kain Oxford, saben duwe kaluwihan dhewe. Kanggo nyandhang marching, prioritas kudu diwenehi permeabilitas lan turu sing nyaman. Bahan saka amben marching kabeh katun tenunan polos, kabeh katun twill lan bagean upeti, kang kabeh kain satin. Benang warp lan weft dijalin paling sethithik saben telung benang, mula tenun satin ndadekake kain luwih padhet, saengga kain luwih kenthel. Biaya produk tenun satin luwih dhuwur tinimbang produk tenun polos lan kepar sing padha. Lumahing kain alus, alus lan mengkilat.

Kain Oxford minangka kain katun combed tradisional. Bahan kasebut utamane poliester utawa nilon. Bahan utama nilon yaiku serat poliamida. Punika ditondoi dening firmness, nyandhang resistance, gampang ngumbah lan permeabilitas udhara miskin.