Ngarep > Produk > Kursi Camping > Kursi Camping Kuwat

Kursi Camping Kuwat

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok furnitur kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Kursi Camping Sturdy. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Struktur Kursi Camping Sturdy persegi, sing luwih kuwat tinimbang kursi liyane. Kursi Camping Sturdy kita digawe saka aluminium alloy, entheng lan cilik nalika lempitan, kang gampang kanggo nindakake lan cocok kanggo kirim mail. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Kursi Camping Sturdy cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Kursi Camping Kuwat produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Kursi Camping Kuwat saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!