Kursi Camping Low Back Kuwat
  • Kursi Camping Low Back Kuwat - 0 Kursi Camping Low Back Kuwat - 0
  • Kursi Camping Low Back Kuwat - 1 Kursi Camping Low Back Kuwat - 1
  • Kursi Camping Low Back Kuwat - 2 Kursi Camping Low Back Kuwat - 2
  • Kursi Camping Low Back Kuwat - 3 Kursi Camping Low Back Kuwat - 3

Kursi Camping Low Back Kuwat

Kursi Camping Sturdy Low Back iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Sturdy Low Back Camping Kursi Pambuka

Kursi Camping Sturdy Low Back iki cilik sawise lempitan lan entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Parameter Kursi Camping Low Back Kokoh (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-X

Ukuran tas

Ukuran 16x16x12cm

Ukuran unfolded

50x57x67 cm

Bobot

1 kgn

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan sarung kursi

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

CPSIA

manut

REACH

manut


3. Rincian Kursi Camping Sturdy Low Back


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Kursi Camping Low Back Sturdy, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.