Ngarep > Produk > Kursi Camping > Kursi Swing

Kursi Swing

NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD minangka pabrikan lan pemasok furnitur kemah sing entheng lan bisa dilipat, kayata Kursi Swing. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Transportasi kasebut trep banget amarga Ningbo duwe pelabuhan laut lan pelabuhan udara. Pabrik kita uga lulus audit BSCI.
Kursi Swing kebak fun. Kursi Swing kita digawe saka paduan aluminium, entheng lan cilik nalika dilipat, sing gampang digawa lan cocog kanggo kiriman surat. Dheweke aman kanggo didemek amarga bisa lulus tes REACH lan CPSIA.
Kursi Swing kita cocok kanggo kabeh pasar. Minangka grosir saka Furnitur camping, kita duwe pelanggan ing Korea, Jepang, Amerika, Eropah lan Australia. Aldi uga salah sawijining pelanggan.
View as  
 
<1>
Minangka salah siji saka China profesional Kursi Swing produsen lan supplier, kita bisa nyedhiyani paling anyar rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Kursi Swing saka pabrik kita. Kabeh produk kita digawe ing China. Produk kita bisa disesuaikan kapan wae. Sampeyan bisa teka kanggo Grosir produk merek kita. Produk kita duwe sertifikat CE lan regane murah. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!