Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage
  • Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 0 Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 0
  • Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 1 Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 1
  • Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 2 Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 2
  • Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 3 Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage - 3

Ultralight Camping Tabel karo Bag Storage

Meja Camping Ultralight iki kanthi Tas Panyimpenan diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ultralight Camping Tabel karo Storage Bag Pambuka

Meja Camping Ultralight karo Tas Panyimpenan iki minangka versi upgrade saka Ultralight Foldable Camp Table model # ZBHS. Kanthi tas panyimpenan tambahan, meja iki bisa nampung luwih akeh barang. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, cocok banget kanggo pangiriman surat.


2. Ultralight Camping Table karo Storage Bag Parameter (Spesifikasi)

Model#

ZBHS-B

Ukuran tas

Ukuran 42x13x12cm

Ukuran unfolded

60x40.5x39cm

Bobot

0,81 kg

Loading bobot

≤20kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Dhiameter kutub

10mm x 1mm, 13mmx1mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Ultralight Camping Tabel karo Storage Bag Details


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: Ultralight Camping Table karo Storage Bag, Produsen, Suppliers, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.