Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag
  • Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 0 Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 0
  • Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 1 Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 1
  • Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 2 Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 2
  • Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 3 Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 3
  • Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 4 Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag - 4

Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag

Rak Kemah Lipat Ultralight iki kanthi Tas Panyimpenan diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ultralight Foldable Camping rak karo Storage Bag Pambuka

Iki Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag digunakake kanggo hanging Camping barang .. Kanthi ukuran cilik sawise lempitan lan bobot entheng, iku cocok banget kanggo pangiriman mail.


2. Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag Parameter (Spesifikasi)

Model#

ZWJ-D

Ukuran tas

35x7x7cm, 46x8x7cm

Ukuran unfolded

77x56x70.5cm, 95.5x57x106cm

Bobot

0,63 kg, 0,8 kg

Loading bobot

≤30kg

Bahan rangka

6061 paduan aluminium penerbangan

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan saka kain

600d oxford

Dhiameter kutub mburi

19mm x 1mm, 12mmx1mm

Aksesori

4-5 pcs pancing

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Ultralight Foldable Camping Rack karo Storage Bag Details


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.





Panas Tags: Ultralight Foldable Camping Rack with Storage Bag, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk