Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi
  • Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 0 Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 0
  • Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 1 Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 1
  • Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 2 Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 2
  • Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 3 Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi - 3

Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi

Kursi rembulan sing bisa dilipat ultralight iki diprodhuksi dening NINGBO LIGHT TOUR OUTDOOR GEAR CO., LTD, yaiku pabrik Cina khusus ing paduan aluminium sing digawe furnitur kemah lipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi Pambuka

Kursi bulan sing bisa dilipat ultralight iki minangka varian saka model Kursi bulan sing bisa dilipat paling populer # Y-YL-L. Iki misuwur amarga struktur sing apik lan beda karo Y-YL-L. Iku cilik sawise lempitan lan cahya, kang cocok banget kanggo pangiriman mail.


2. Ultralight Lipat Low Back Moon Parameter Kursi (Spesifikasi)

Model#

Y-YL-SG

Ukuran tas

Ukuran 36x13x12cm

Ukuran unfolded

52x53x63 cm

Bobot

0,9kg

Loading bobot

≤120kg

Bahan rangka

7075 aviation aluminium alloy

Bahan saka bagean plastik

nilon

Bahan sarung kursi

600d oxford

Bahan tas jinjing

Poliester 210D Kab

Dhiameter sikil

Ukuran 13 mm x 1,5 mm

Dhiameter kutub mburi

Φ13mmx1.5mm, 12x1mm

Dhiameter kutub tengah

Ukuran 18mm x 1.2mm

Diameter kabel kejut

3 mm

CPSIA

manut

REACH

manut


3.Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi Details


4. Babagan Urutan

MOQ

1000 PCS

Paket

kothak eceran

wektu pangiriman

30 dina

Loading port

Ningbo, China

OEM lan ODM

didhukung

Garansi

1 taun

Saran Ketentuan Pembayaran

30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman

Nyaranake Incoterms

FOB


5. Babagan AS

Aktivitas outdoor duwe akeh kaluwihan. Iku bisa bantuan wong ngendhokke , njelajah sesambetan antarane wong, mimpin wong kanggo urip sehat lan warni lan nggawe donya luwih apik, kang saya tambah populer. Kanggo nggawe kegiatan ruangan ruangan luwih trep lan nyurung pangembangan kegiatan ruangan, Ningbo Light Tour Outdoor Gear Co., Ltd. ngasilake macem-macem jinis peralatan ruangan sing entheng lan bisa dilipat, sing uga asal saka merek kita. Pabrik kita dumunung ing Ninghai, Ningbo, China lan kalebu area 2000 ㎡. Lan kita lulus audit BSCI. Liyane babagan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.






Panas Tags: Ultralight Foldable Low Back Moon Kursi, Produsen, Suppliers, Grosir, Pabrik, Customized, China, Murah, Low Price, CE, Made in China, Newest, Brands

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.